Pasta met scampi en witte wijn

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1/ Maak de scampi's proper en doe het omhulsel er van af.
  • 2 2/ Zet een potje water op een warm vuur zodat het water kan koken en doe een snuifje zout bij, eens deze aan de kook is voeg je de tagliatelle toe.
  • 3 3/ Zet een pannetje op het vuur en laat de solo smelten, laat de scampi's rustig bakken en strooi het snuifje peper over de scampi's.
  • 4 4/ Als de scampi's gaar zijn, laat je het bouillonblokje smelten, daarna voeg je de room toe en de witte wijn, roer alles goed door tot het kookt (NIET LATEN DOOR KOKEN!).
  • 5 5/ Ondertussen is de tagliatelle gekookt, leg deze op een diep bord, verdeel de scampi's en giet de warme saus over de tagliatelle en de scampi's.
  • 6 6/ Smakelijk!

Pasta met scampi en witte wijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept