Spaghetti Napolitano

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de knoflook en hak fijn.
  • 2 Spoel de peterselie en hak eveneens fijn.
  • 3 Verwarm de olijfolie en voeg er de look en de ansjovis aan toe.
  • 4 Als de ansjovis gesmolten is voeg je er de tomatenpassata en de helft van de peterselie aan toe.
  • 5 Laat de saus op een zacht vuur onder half gesloten deksel een 30 tal minuten zachtjes sudderen, kruid af met pezo, niet te veel zout, de ansjovis is al zout.
  • 6 Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water, giet af en laat goed uitlekken.
  • 7 Roer de pasta door de saus en bestrooi met de rest van de peterselie.
  • 8 Dien op, eventueel met geraspte Parmigiano Reggiano.

Spaghetti Napolitano is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsvleesschotel 'Napolitano'
0 min
Bekijk recept
Nagemaakte Kentucky Fried Chicken Iii
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept