Zoek
Kleine pizza's met tomaat en oregano
6
25 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 rol pizzadeeg uit de koeling
150 ml tomatenpassata
verse oregano
geraspte mozzarellakaas
2 Roma-tomaten
groene olijven
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°.
2
Steek met een uitsteekring van 8 cm diameter kleine pizza's uit het pizzadeeg.
3
Bestrijk ze met de tomatenpassata.
4
Pel de tomaten en verwijder de zaadjes, snij het vruchtvlees in dobbelsteentjes.
5
Snij de olijven, hoeveelheid naar eigen smaak in ringen.
6
Strooi de tomatenblokjes en de olijfringen over de passata, kruid af met pezo.
7
Strooi er ook wat gescheurde oreganoblaadjes over.
8
Bestrooi rijkelijk met geraspte mozzarella en zet ongeveer 15 minuten in de warme oven.
9
Tip: gebruik oregano met mate, de smaak overheerst nogal graag!
Kleine pizza's met tomaat en oregano is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Puntpaprika met aubergine
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min
Snack
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min
Nagerecht
Bekijk recept