Kleine pizza's met tomaat en oregano

6
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°.
  • 2 Steek met een uitsteekring van 8 cm diameter kleine pizza's uit het pizzadeeg.
  • 3 Bestrijk ze met de tomatenpassata.
  • 4 Pel de tomaten en verwijder de zaadjes, snij het vruchtvlees in dobbelsteentjes.
  • 5 Snij de olijven, hoeveelheid naar eigen smaak in ringen.
  • 6 Strooi de tomatenblokjes en de olijfringen over de passata, kruid af met pezo.
  • 7 Strooi er ook wat gescheurde oreganoblaadjes over.
  • 8 Bestrooi rijkelijk met geraspte mozzarella en zet ongeveer 15 minuten in de warme oven.
  • 9 Tip: gebruik oregano met mate, de smaak overheerst nogal graag!

Kleine pizza's met tomaat en oregano is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept