Tagliatelle met spinazieroomsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de spinazie zorgvuldig sorteren en grondig wassen onder de kraan. Grotere bladeren naar wens kleiner maken. De ui en de knoflook schoonmaken en fijnsnijden
  • 2 Voor de pasta ruim water wat wat zout in een grote pan aan de kook brengen. De tagliatelle hierin volgens de aanwijzigingen op de verpakking beetgaar koken.
  • 3 De olie in een grote pan verhitten. De ui en knoflook hierin al roerend bakken tot ze glazig zijn. De spinazie en de pijnboompitten toevoegen en kort meebakken, tot de spinazie is geslonken.
  • 4 De slagroom toevoegen, op smaak brengen met zout en peper en al roerend tot crème laten inkoken. De pasta afgieten en goed laten uitlekken. Bij de saus doen, bestrooien met de versgeraspte parmezaanse kaas en alles goed mengen.

Tagliatelle met spinazieroomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met spinazieroomsaus en kruidige worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met spek-spinazieroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Met Spinazieroomsaus A La Margriet
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Met Spinazieroomsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept