VEGETARISCHE CANNELLONI

8
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de cannelloni bijtgaar en laat uitlekken. Snij alle groenten fijn en meng ze met de parmezaan en pijnboompitten. Vul de cannelloni met deze groentenmengeling en leg ze vervolgens in een ovenschaal. Fruit de ui samen met de tomatenblokjes in wat olijfolie en voeg sojaroom toe. Kruid de saus stevig met versgemalen zwarte peper en giet ze over de cannelloni. Bestrooi met het paneermeel en zet 3 minuten onder de grill. Serveer meteen

VEGETARISCHE CANNELLONI is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept