Macaroni met wortel en verse roomkaas

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui.
  • 2 Maak de wortel schoon, snijd in dunne plakjes en kook 7 min.
  • 3 Kook macaroni in ruim water beetgaar.
  • 4 Verhit boter en bak de ui en de wortel al omscheppend 5 min.
  • 5 Giet macaroni af en schep het uimengsel, de ham, de roomkaas en 2/3 deel van de gerapste kaas erdoor.
  • 6 Breng op smaak met curry.
  • 7 Doe de macaroni over in een ovenschaal samen met het wortelmengsel en verdeel er de rest van de kaas over.
  • 8 Laat de kaas in een voorverwarmde oven (200 C) in 25 min goudbruin kleuren.
  • 9 Lekker met kropsla en ei.

Macaroni met wortel en verse roomkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept