Penne met ricotta en Parmezaan

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de 8 el olijfolie in een pan en bak hierin de pijnboompitten goudbruin.
  • 2 Kook de penne beetgaar in kokend gezouten water.
  • 3 Giet de penne af en bewaar 4 el van het kookvocht.
  • 4 Doe de 4 el kookvocht en de penne terug in de kookpot en voeg er de pijnboompitten (met de bakolie), de ricotta, de helft van de Parmezaan, de rucola, de peterselie en het basilicum aan toe, kruiden met pezo.
  • 5 Dresseer de penne in 4 warme pastaborden en bestrooi met de rest van de Parmezaan, dien op met een stukje vers stokbrood.

Penne met ricotta en Parmezaan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept