1 Verwarm de oven voor op 215 gr en leg de gehele knoflookbol op de ovenplaat voor 40 min.
2 Leg de gedroogde ham met de salieblaadjes op een baklpaat met bakpapier, dat licht is ingevet . Leg de salieblaadjes op de ham en besprenkel met wat olijfolie van goede kwaliteit en leg de ham de laatste 10 min met de knoflookbol in de oven.
3 Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking.
4 Bak de olijven en cherrytomaatjes in een pan met de teentjes knoflook, die uit de schil gehaald zijn.
5 Voeg dan de wijn en de spaghetti toe en maak het geheel op smaak met versgemalen peper en zeezout uit de molen.
6 Meng de rucola met de ham uit de oven
7 Serveer op elk bord een deel van het ham-rucolamengsel en leg daarbovenop de spaghetti.
8 Laat ieder zelf aan tafel naar believen het gerecht bestrooien met de geraspte parmezaan.
9 .1
0 .
Spaghetti met krokante ham knoflook en rucola. is een recept van Solo Open Kitchen