Spaghetti met krokante ham knoflook en rucola.

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 215 gr en leg de gehele knoflookbol op de ovenplaat voor 40 min.
  • 2 Leg de gedroogde ham met de salieblaadjes op een baklpaat met bakpapier, dat licht is ingevet . Leg de salieblaadjes op de ham en besprenkel met wat olijfolie van goede kwaliteit en leg de ham de laatste 10 min met de knoflookbol in de oven.
  • 3 Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • 4 Bak de olijven en cherrytomaatjes in een pan met de teentjes knoflook, die uit de schil gehaald zijn.
  • 5 Voeg dan de wijn en de spaghetti toe en maak het geheel op smaak met versgemalen peper en zeezout uit de molen.
  • 6 Meng de rucola met de ham uit de oven
  • 7 Serveer op elk bord een deel van het ham-rucolamengsel en leg daarbovenop de spaghetti.
  • 8 Laat ieder zelf aan tafel naar believen het gerecht bestrooien met de geraspte parmezaan.
  • 9 .1
  • 0 .

Spaghetti met krokante ham knoflook en rucola. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept