Zoek
Gepofte knoflook-spagetti met krokante ham
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bol knoflook
20 blaadjes salie
4 el olijfolie
200 gr gedroogde ham
200 gr spaghetti
20 zwarte olijven
10 cherry tomaatjes
1,2 dl witte wijn
75 gr rucola
Bereiding
1
Voorbereiding
:
2
Zet de knoflookbol 40 minuten in de oven op 220 ºC.
3
Leg de gedroogde ham op de ovenplaat met bakpapier en voeg de saliebaadjes toe met wat olie.
4
Laat het de laatste 10 minuten in de oven mee garen.
5
Kook de spaghetti.
6
Knijp de gepofte knoflook uit de schil en bak deze samen met de olijven en cherrytomaatjes in een pan.
7
Voeg de gekookte spaghetti en witte wijn toe. Breng op smaak en met peper en zout.
8
Meng de gedroogde ham direct uit de oven door de rucola.
9
Voeg een beetje vocht van de spaghetti toe. 1
0
Doe het rucola-hammengsel op een bord en leg de spaghetti er bovenop. Maak het gerecht af met Parmezaanse kaas.1
1
.
Gepofte knoflook-spagetti met krokante ham is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met boursin en ham
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept