Tagliatella met spinazie, geitenkaas

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Peper, zout 350 gram tagliatella 1 el olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 250 gram champignons 600 gram verse spinazie 2 ons serranoham 180 gram zachte geitenkaas (rolletje, Lidl), in plakjes 50 gram pijnboompitten.
  • 2 Kook de tagliatella volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken.
  • 3 Snipper de ui en fruit het in de olijfolie, het teentje knoflook fijnsnijden en ook even meefruiten.
  • 4 Snijd de ham in grove stukken en bak ze zonder vet in een anti-aanbakpan knapperig, leg ze op keukenpapier.
  • 5 Rooster ondertussen ook de pijnboompitjes even in een koekenpannetje.
  • 6 Snijd de champignons in plakjes en bak ze ook een paar minuten met de ui mee.
  • 7 Voeg beetje bij beetje de (gewassen) spinazie toe en laat het op hoog vuur slinken.
  • 8 Roer de tagliatella door het spinaziemengsel, leg de plakjes serraham erop, de plakjes geitenkaas en de geroosterde pijnboompitjes

Tagliatella met spinazie, geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatella In Room Met Kip, Champignons En Noten
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatella In Wijn-Roomsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatella Met Camembert
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatella
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept