Kippe Shoarma met Risone

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bloemkool in water met het blokje Bouillon.Kook de pasta in licht gezouten water.Bak het vlees af met Solo vloeibaar,verwijder het vlees uit de pan en voeg een beetje water toe voor het bakvet los te weken.Doe alles samen en roer goed om en laat af koelen.Serveer er eventueel een glaasje wijn bij.Smakelijk. Ps.Je kan ook de bloemkool door brocolli vervangen voor een ander kleurtje.

Kippe Shoarma met Risone is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige risonepudding
0 min
Bekijk recept
Griekse pastasalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gyros met zuiderse groentepasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Engelse Kippe-pie
30-60 min -
Bekijk recept
Pilaf A La Ben - (Kip)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
rijst met kip en culinaire curry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Super Sparerib
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept