3 Snij de paprika in vieren en verwijder zaad en zaadlijsten, snij vervolgens in blokjes.
4 Pel de knoflook en plet fijn, of pers uit met een knijper.
5 Borstel de champignons schoon en snij vervolgens in plakjes.
6 Verhit wat olijfolie en 1 eetlepel solo in een wok en bak de ui en paprika gaar (+/-10 minuten), voeg er de kippenblokjes bij en bak deze in 10 à 15 minuten mooi bruin en gaar.
7 Voeg nu de champignons en de look toe en bak deze 5 minuten mee, afkruiden met pezo.
8 Voeg nu de room toe en het verkruimelde bouillonblokje, roer alles goed om en laat indikken tot sausdikte, afkruiden met pezo.
9 Strooi er naar eigen smaak gehakte peterselie over.1
0 Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten kokend water.1
1 Dresseer de pasta in diepe warma pastaborden en schep er de kippenblokjs met saus over.