Spaghetti met spinazie, geitenkaas

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken.
  • 2 Snipper de ui en fruit het in de olijfolie, het teentje knoflook fijnsnijden en ook even meefruiten.
  • 3 Snijd de ham in grove stukken en bak ze zonder vet in een anti-aanbakpan knapperig, leg ze op keukenpapier.
  • 4 Rooster ondertussen ook de pijnboompitjes even in een koekenpannetje.
  • 5 Snijd de champignons in plakjes en bak ze ook een paar minuten met de ui mee.
  • 6 Voeg beetje bij beetje de (gewassen) spinazie toe en laat het op hoog vuur slinken.
  • 7 Kruid met peper en zout en nootmuskaat.
  • 8 Roer de pasta door het spinaziemengsel, leg de plakjes serraham erop, de plakjes geitenkaas en de geroosterde pijnboompitjes

Spaghetti met spinazie, geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept