Zoek
Spaghetti met spinazie, geitenkaas
2
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr verse (jonge) spinazie
1 bakje champignons
1 ui
1 teentje knoflook
10 sneetjes serranoham
pijnboompitten
peper, zout
nootmuskaat
100 gr zachte geitenkaas
spaghetti
Bereiding
1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken.
2
Snipper de ui en fruit het in de olijfolie, het teentje knoflook fijnsnijden en ook even meefruiten.
3
Snijd de ham in grove stukken en bak ze zonder vet in een anti-aanbakpan knapperig, leg ze op keukenpapier.
4
Rooster ondertussen ook de pijnboompitjes even in een koekenpannetje.
5
Snijd de champignons in plakjes en bak ze ook een paar minuten met de ui mee.
6
Voeg beetje bij beetje de (gewassen) spinazie toe en laat het op hoog vuur slinken.
7
Kruid met peper en zout en nootmuskaat.
8
Roer de pasta door het spinaziemengsel, leg de plakjes serraham erop, de plakjes geitenkaas en de geroosterde pijnboompitjes
Spaghetti met spinazie, geitenkaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept