2 Verwarm de oven voor tot 180° en vet een ovenschaal in (inhoud ca
23 liter).
3 Halveer de cherrytomaatjes.
4 Snij de prei in ringen van 1 cm dik en was ze.
5 Snijd de zalm in kleine stukken.Verhit 2 eetlepels olie of margarine in een wok of hapjespan en roerbak hierin de prei enkele minuten.
6 Voeg 125 ml room en 500 ml water toe (event aangelengd met wat maizena of aardappelzetmeel als je geen kruidenkaas gebruikt want deze zal al voor binding zorgen).
7 Voeg de kruiden of kruidenkaas toe en de visbouillon. Breng dit al roerend aan de kook.
8 Verdeel de ongekookte pasta over de bodem van de ovenschaal met daar bovenop de zalm. Schenk hierover het preimengsel. Bedek met de cherrytomaatjes en strooi de geraspte kaas erover.
9 Plaats de schaal in het midden van de overn en laat in 25 à 30 minuten gaar en goudbruin worden.