Vegetarische spaghetti met Quorn bolognaise

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de knoflook, snij vervolgens in stukjes en plet ze met de vlakke zijde van een koksmes, of neem een knijper.
  • 2 Verhit 2 à 3 el oijfolie in een kookpot en bak het Quorngehakt samen met de geplette knoflook.
  • 3 Voeg na 5 minuten de tomatenstukjes toe en laat aan de kook komen.
  • 4 Voeg nu de geraspte citroenschil, de suiker en de tomatenpuree toe, kruiden met pezo.
  • 5 Dek af en laat minstens 20 minuten op een heel zacht vuur sudderen.
  • 6 Neem het deksel van de pot en voeg er de gehakte peterselie aan toe, laat 8 à 10 minuten inkoken.
  • 7 Zet nu het vuur op de laagste stand en meng er de basilicum onder, laat 2 à 3 minuten rusten.
  • 8 Kook ondertussen de spaghetti al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  • 9 Giet de spaghetti af en verdeel over 4 warme pastaborden, schep er de saus over en bestrooi met Parmezaanse kaas.

Vegetarische spaghetti met Quorn bolognaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snel gemaakte spaghetti bolognaise met basilicum
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne bolognaise met basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta bolognaise uit de oven
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognaise saus 2
0 min
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept