Zoek
Spaghetti Carbonara
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr spaghetti
300 gr gezouten spek
4 eidooiers
0,5 L room
100 gr parmezaan (gemalen)
2 teentjes knoflook
peper en zout
nootmuskaat
peterselie
Bereiding
1
Kook de pasta al dente.
2
Bak ondertussen het in blokjes gesneden spek met de geperste look.
3
Meng de eidooiers met de room, de gemalen parmezaan, de nootmuskaat, peper en zout.
4
Giet de pasta af en voeg deze bij het spek.
5
Overgiet met het eimengsel. Meng even en laat nog 1 à 2 minuten opwarmen.
6
Werk de borden af met gehakte peterselie en parmezaan.
Spaghetti Carbonara is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept