Lekkere,snelle pasta met garnalen en zalm.

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1 bosje bosuitjes
  • 2 1 komkommer
  • 3 2 keer 100 gram gekookte en gepelde garnaaltjes
  • 4 200 gram gerookte zalm
  • 5 250 ml crème fraiche
  • 6 2 pakjes verse pasta (kan natuurlijk ook gedroogde pasta zijn)
  • 7 Optie: broccoli
  • 8 1 eetlepel groene pesto
  • 9 Snijd de bosuitjes in ringetjes. Haal de schil van de komkommer en snijd hem in blokjes.1
  • 0 Kook ondertussen het water voor de pasta. Als je ook broccoli wilt toevoegen snijd je die in stukjes en kook je die drie minuten voor.1
  • 1 Fruit de bosui in de pan. Voeg de crème fraiche en de pesto toe. Doe ondertussen de verse pasta in de pan en laat 4 minuten koken. Als je andere pasta gebruikt, check even de kooktijd.1
  • 2 Dan mogen de garnalen en de zalm (en eventueel de broccoli) erbij. Niet laten koken en in een paar minuten lekker warm laten worden. Doe de komkommer er de laatste minuut even bij. Naar smaak zout en peper toevoegen.1
  • 3 Serveertip: Serveer de pasta met een gemengde salade met bosui, komkommer, tomaat en feta

Lekkere,snelle pasta met garnalen en zalm. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept