6 2 pakjes verse pasta (kan natuurlijk ook gedroogde pasta zijn)
7 Optie: broccoli
8 1 eetlepel groene pesto
9 Snijd de bosuitjes in ringetjes. Haal de schil van de komkommer en snijd hem in blokjes.1
0 Kook ondertussen het water voor de pasta. Als je ook broccoli wilt toevoegen snijd je die in stukjes en kook je die drie minuten voor.1
1 Fruit de bosui in de pan. Voeg de crème fraiche en de pesto toe. Doe ondertussen de verse pasta in de pan en laat 4 minuten koken. Als je andere pasta gebruikt, check even de kooktijd.1
2 Dan mogen de garnalen en de zalm (en eventueel de broccoli) erbij. Niet laten koken en in een paar minuten lekker warm laten worden. Doe de komkommer er de laatste minuut even bij. Naar smaak zout en peper toevoegen.1
3 Serveertip: Serveer de pasta met een gemengde salade met bosui, komkommer, tomaat en feta
Lekkere,snelle pasta met garnalen en zalm. is een recept van Solo Open Kitchen