Pasta met bloemkool en tomaat in de oven

5
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de pasta aan de kook.
  • 2 Doe na 2 minuten de fijn gesneden bloemkool erbij en kook nog 8 à 10 minuten.
  • 3 Giet af en laat goed uitlekken.
  • 4 Doe de room, mosterd en 100 gr gemalen kaas in een pan en laat de kaas smelten.
  • 5 Doe de bouillonblokjes en tomatenblokjes erbij.
  • 6 Doe macaroni+bloemkool erbij en schep goed om.
  • 7 Giet er melk bij tot je een vloeibaar geheel krijgt.
  • 8 Kruid bij met peper en zout.
  • 9 Doe alles in een ovenschaal, kruid nog met peper en leg de rest van de gemalen kaas er over.1
  • 0 Zet 10 minuten onder de gril in de oven.1
  • 1 Opmerking: Je kan ook nog hamblokjes toevoegen.

Pasta met bloemkool en tomaat in de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept