Zoek
Pasta met zalm en dille
1
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr. casareccia
100 gr. zalm saupiquet
150 gr. courgette
75 gr. prei
1 teentje look
150 ml. visbouillon
1 kfl. solo
50 gr. room
2 kfl. bloem
2 el. gehakte dille
Bereiding
1
Snij courgette à la julienne ; de prei in fijne ringen en pers de look.
2
Verhit de boter en fruit courgette, prei, look en wat zwarte peper.
3
Roer er de bloem doorheen.
4
Overgiet beetje bij beetje met visbouillon.
5
Blijf roeren tot gebonden saus ontstaat.
6
Verbrokkel de zalm; voeg deze toe aan de saus samen met room en dille.
7
Laat alles nog es goed doorverwarmen en serveer met de pasta.
8
Cal.: 665 ~ vetten: 18 ~ eiwitten: 40
Pasta met zalm en dille is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mosselen met mieriksworteldip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept