Zoek
Noedels met vis en scampi's
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g woknoedels
12 stuks scampi's gepeld en verwijderd van het darmkanaal
400 g zalm
2 stuks prei
2 stuks rode uien
3 stuks wortelen
1 stuks groene paprika
2 stuks rode chilipepers
1 bussel verse koriander
6 el arachideolie
2 teentjes look
25 g kruiden mengeling hot wok
150 g saus voor noedels (Suzi Wan)
Bereiding
1
Kook de noedels zoals omschreven staat op de verpakking
2
Spoel ze daarna onder koud water en laat ze uitlekken.
3
Pel de uien en de knoflook en snij in stukjes.
4
Was de prei en snij in stukjes.
5
schil de wortelen en snij in stukjes.
6
Was de paprika en de rode chilipepers, verwijder de zaadjes eruit en snij in stukjes.
7
Spoel de koriander onder koud water, dep deze droog en versnij de koriander grof.
8
Doe enkele eetlepels olie in de wok en laat heet worden.
9
Bak de moten zalm in de wok naar eigen behoefte.1
0
Verwijder de zalm uit de wok en snij de moten in stukjes1
1
Doe de scampi's samen met de olie en de kruiden in de wok.1
2
laat deze ca 3 minuten bakken , anderhalve minuut aan iedere zijde en verwijder ze dan uit de wok.1
3
Doe nu de groenten in de wok en roerbak deze beetgaar.1
4
Meng er de noedel saus onder.1
5
Voeg de noedels eraan toe en meng deze onder het geheel.1
6
Voeg als laatst de stukjes zalm en scampi's toe.1
7
Kruid het geheel af naar eigen smaak met kruiden mengeling hot wok.1
8
Als als opgewarmd is, meng de helft van de koriander onder het geheel en gebruik de andere helft als garnituur op het geheel.1
9
Verdeel daarna het geheel over de borden.
Noedels met vis en scampi's is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept