Zoek
Spaghetti met gedroogde tomaten
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr gedroogde tomaten
400 gr spaghetti of capellini
120 gr rucola
100 gr rode ui
Parmezaanschilfers
olijfolie extra vergine
zout
Bereiding
1
Doe de gedroogde tomaten in een kom met lauwwarm water en laat ze in ongeveer 30 minuten zacht worden.
2
Giet ze af, laat uitlekken en snij ze in stukjes.
3
Kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
4
Pel en snipper de ui, verhit 2 el olijfolie in een ruime pan en bak de ui glazig, voeg de tomatenstukjes toe en laat op smaak komen.
5
Giet de pasta af en voeg toe aan de ui/tomaten, bak het geheel al roerend op een hoog vuur.
6
Snij de rucola grof en meng deze met de Parmazaanschilfers onder de pasta.
7
Rol de pasta op met een vleesvork en leg in warme pastaborden, nappeer met een scheutje olijfolie.
Spaghetti met gedroogde tomaten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept