Vegetarische penne

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Donderdag veggie-dag:
  • 2 Breng in een kookpot ruim water aan de kook met een beetje zout.
  • 3 Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Spoel ondertussen de courgettes en dep droog, pel de ui, snij beiden in blokjes, pel de knoflook.
  • 5 Verhit 1 el olie en 1 el solo in een steelpannetje en stoof er de courgette en ui 5 minuten in aan op een halfhoog vuur, pers de knoflook uit en laat deze 1 minuut meestoven, voeg daarna de gezeefde tomaten en de room toe, goed doorroeren, afkruiden met pezo.
  • 6 Voeg op het laatst de cashewnoten toe aan de saus.
  • 7 Meng de pasta onder de saus en laat even opwarmen.
  • 8 Snijd de basilicum in reepjes.
  • 9 Serveer de pasta en bestrooi met basilicumreepjes.

Vegetarische penne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept