Zoek
spaghetti bolognaise
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 uien
margarine of boter
600 g gehakt
4 eetlepels tomatenpuree
8 eetlepels gepelde tomaten
1/2 liter water
peper & zout
1 takje rozemarijn
tijm
1 laurierblad
oregano
marjolein
spaghetti
parmezaanse kaas
Bereiding
1
Pel de uien en snipper ze. stoof ze glazig in de margarine of boter.
2
Doe er het gehakt bij en laat stoven tot het korrelig is.
3
Voeg de tomatenpuree, de tomaten en het water toe.
4
Breng op smaak met peper & zout en de kruiden. Laat het vocht opkoken.
5
Laat de saus een nacht rusten in de koelkast (of minstens 2 uur).
6
Kook de spaghetti gaar.
7
Schik de spaghetti in een diep bord en doe er de saus bij. Seveer met parmezaanse kaas.
spaghetti bolognaise is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Snel gemaakte spaghetti bolognaise met basilicum
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne bolognaise met basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta bolognaise uit de oven
80 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognaise saus 2
0 min
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept