1 Verwarm de oven voor op 190°C (hetelucht 180°C).
2 Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de spinazie tot ze geslonken is.
3 Meng een half blik Knorr Kreeftensoep met de Noordzeegarnalen in een kom.
4 Vul een lasagnevel met wat spinazie en een schepje garnalenmengsel. Rol het lasagnevel dan op en leg het rolletje in een ingevette ovenschaal. Doe dit met alle 8 de lasagnevellen en zet ze vervolgens in een ingevette ovenschaal.
5 Meng de overgebleven helft van de Knorr Kreeftensoep met 50 ml water in een kom en schep dit vervolgens over de canneloni in de ovenschaal. Strooi de geraspte kaas erover en bak de canneloni 20 min. gaar in het midden van de oven.
Noordzeegarnalen met Bisque van Kreeft is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille