Zelfgemaakte pastasaus met rode wijn

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de uien klein. Bak deze met de geperste knoflook in de olijfolie. Voeg de blikken tomatenblokjes en de tomatenpuree toe. Voeg de gedroogde kruiden, de zontomaatjes in stukjes en de pijnboompitten toe. Voeg de bouillon en de rode wijn toe en breng het even aan de kook. Wanneer het aan de kook is, laat het dan op een heel laag vuur 2,5 tot 3 uur doorsudderen. Voeg tegen het einde de verse basilicum en peterselie toe, alsmede de chilipoeder, zout en peper. Bak het rundergehakt rul en voeg aan de saus toe.
  • 2 De overgebleven saus kan ingevroren worden.

Zelfgemaakte pastasaus met rode wijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept