Zoek
PASTASCHOTEL MET PADDESTOELEN EN VERSE SPINAZIE
3
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr spirelli of fusilli
400 gr spinazie
1 sjalot(gesnipperd)
2 teentjes knoflook(gesnipperd)
300 gr paddestoelen
250 ml sojaroom
1 dl groenteboulillon
plantaardige boter
zout, peper, nootmuskaat, paneermeel
Bereiding
1
Kook de pasta beetgaar en giet af.
2
Blancheer de verse spinazie 1 minuut in gezouten water.
3
Spoel onmiddelijk onder koud water en laat uitlekken. Hak de blaadjes grof.
4
Stoof look, sjalot en paddestoelen mooi in wat sojaboter en voeg dan de geblancheerde spinazie toe en laat even meestoven.
5
Voeg de sojaroom en de boullon toe en laat even inkoken.
6
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
7
Meng met de gekookte pasta, giet in een vuurvaste schotel en strooi er paneermeel over en enkele klontjes sojaboter.
8
Zet 20' in de oven op zo'n 220°
9
Ook lekker de dag nadien koud !
PASTASCHOTEL MET PADDESTOELEN EN VERSE SPINAZIE is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept