Tagliatelle-kalkoengratin

4
80 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stel de oven in op 200°C.
  • 2 Verwarm de olie in een grote pan.
  • 3 Voeg de ui, het knoflook, de paprika en majoraan toe.
  • 4 Bak het mengsel al roerend 15-20 minuten tot de ui zacht is.
  • 5 Roer de kalkoen, champignons, tomaten, peterselie en kruiden erdoor.
  • 6 Neem de saus van het vuur en vermeng hem met de tagliatelle.
  • 7 Schep het mengsel in een ovenschaal en druk het plat met de achterkant van een metalen lepel.
  • 8 Knip de basilicumblaadjes en de zachte stelen fijn met een schaar en roer ze door de bechamelsaus.
  • 9 Breng het mengsel op smaak en verdeel de saus over het pastamengsel.1
  • 0 Vermeng de mozzarella met de parmezaanse kaas en strooi de kaas over de saus.1
  • 1 Bak de gratin 40-45 minuten tot hij bruin kleurt.

Tagliatelle-kalkoengratin is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept