Zoek
Varkensfilet met schapenkaassaus
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 sjalotten
800 gr sperziebonen
400 gr varkensfilet
2 kl plantaardige olie
peper & zout
250 ml magere melk
200 ml groentebouillon
180 gr ongekookte farfalle
100 gr schapenkaas
100 gr verse light kruidenkaas (type philadelphia light)
3 el room (tot 8% v.g.)
Bereiding
1
Snipper de sjalot. Was de sperziebonen en snij ze in stukjes. Dep de varkensfilet drook en snij in plakjes.
2
Verhit olie in een pan bak de varkensfilet bruin breng op smaak met peper & zout. Neem het vlees uit de pan.
3
Bak de sperziebonen en sjalot in het braadvocht blus met de melk en bouillon, laat alles 10 min garen.
4
Kook de farfalle zoals aangegeven op de verpakking in lichtgezouten water.
5
Voeg de schapenkaas met verse kruidenkaas toe aan de sperziebonen en laat nog 5 min garen.
6
Voeg het vlees toe en verwarm kort mee. Breng op smaak met peper & zout.
7
Giet de farfalle af en schep door de saus. Serveer het vlees met de schapenkaassaus
Varkensfilet met schapenkaassaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept