Pasta met zalm en champignons

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
  • 2 Smelt ondertussen wat solo in de pan en fruit de fijn gesnipperde sjalot. Voeg de, in schijfjes gesneden, champignons bij de sjalot en bak ze gaar. Kruid met peper, zout en lookpoeder en laat ook dat even meebakken. Voeg 3 eetlepels mascarpone en de melk toe. Tenslotte versnipper de gerookte zalm en voeg deze op het laatste moment toe.
  • 3 Meng de pasta met de saus, strooi nog wat fijn gesneden basilicum over de pasta en dien op.

Pasta met zalm en champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept