Zoek
Zomerse salade met artisjok en tomaat
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g farfalle
1 rijpe tomaat
400 g artisjokharten
1 sjalot
peterselie
lookpoeder
200 g gezouten spekblokjes
200 g snijbonen
peper
fleur de sel
pijnboompitten
solo
Bereiding
1
De farfalle beetgaar koken volgens de verpakking.
2
De tomaten in blokjes snijden
3
De sjalot snipperen en de artisjokharten laten uit lekken en in kwartjes snijden
4
De spekblokjes bakken
5
De pijnboompitten even laten kleuren
6
Alles mengen en kruiden met peper, zout en lookpoeder.
7
Tenslotte de fijn gesneden peterselie er over strooien.
Zomerse salade met artisjok en tomaat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept