lasagne

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - bak het gehakt rul en voeg er ui, knoflook, peper en zout toe.
  • 2
    - pel de verse tomaten en snij in stukjes en doe het bij het gehakt.
  • 3
    - voeg de passata ook toe.
  • 4
    - doe de kruiden erbij, oregano , provencaalse kruiden en de sambal en laat ongeveer 40 min sudderen.
  • 5
    - mix de saus.
  • 6
    - maak ondertussen de witte saus.
  • 7
    - smelt de boter en voeg de bloem toe, laat even bakken en doe er geleidelijk de melk aan toe, kruid de saus.
  • 8
    - neem een grote oven schaal of enkele kleine schalen; vb van alluminium.
  • 9
    - Doe er eerst tomatensaus in, dan een laag lasagne vellen, witte saus, tomatensaus....enz. eindigen met de witte saus.1
  • 0
    - strooi er geraspte kaas over.1
  • 1
    - doe er alluminiumfolie over en zet 60 min in de oven.1
  • 2
    - als het klaar is nog even gratineren onder de grill.

lasagne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept