- bak het gehakt rul en voeg er ui, knoflook, peper en zout toe."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- pel de verse tomaten en snij in stukjes en doe het bij het gehakt."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- voeg de passata ook toe."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- doe de kruiden erbij, oregano , provencaalse kruiden en de sambal en laat ongeveer 40 min sudderen."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- mix de saus."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- maak ondertussen de witte saus."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- smelt de boter en voeg de bloem toe, laat even bakken en doe er geleidelijk de melk aan toe, kruid de saus."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- neem een grote oven schaal of enkele kleine schalen; vb van alluminium."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Doe er eerst tomatensaus in, dan een laag lasagne vellen, witte saus, tomatensaus....enz. eindigen met de witte saus."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- strooi er geraspte kaas over."},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- doe er alluminiumfolie over en zet 60 min in de oven."},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- als het klaar is nog even gratineren onder de grill."}],"recipeYield":"4 "}