1 Dit is nou echt een heerlijke makkelijke pastamaaltijd, die binnen 15 minuten op tafel staat EN .........ook nog eens helemaal geweldig smaakt.Deze pasta is gemaakt met Fettuccine maar kan met allerlei andere soorten natuurlijk. Snijd de gerookte zalm en de gedroogde tomaten in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook 30 sec, op laag vuur.Voeg slagroom een deel van de bieslook ( hou iets achter ter garnering) mosterdpoeder en zout en peper toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus enigszins inkoken.Voeg de zalm en citroensap toe en meng goed.Laat het geheel langzaan warm worden.Kook ondertussen de fettuccine in een grote pan kokend water met zout al dente.Laat de pasta goed uitlekken en doe hem terug in de pan. Schep de saus door de hete pasta. Serveer direct en bestrooi met zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en bieslook.