Spaghetti della mama

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de pan en daarin de olijfolie.
  • 2 Fruit ui en knoflook, bak dan gehakt en spek mee en voeg champignons en paprika toe.
  • 3 Laat even doorbakken.
  • 4 Bak de tomatenpuree mee, blus af met wijn, roer er de gezeefde tomaten en tomaten uit blik doorheen en voeg zoveel bouillon toe dat je een dikke, maar wel vloeibare saus krijgt. Doe het bouquet garni erbij en laat de saus een uurtje pruttelen. Kook dan de spaghetti beetgaar, giet die af en roer door de saus.
  • 5 Breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Laat alles nog even staan zodat de saus goed in de spaghetti kan trekken.
  • 7 Serveer met geraspte parmezaanse kaas. .
  • 8 Bouque garni ( salie, laurier,tijm, rozemarijn, oregano,basilicum)

Spaghetti della mama is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Hartenkoekjes voor mama
60 min-
Bekijk recept
Tahoe goreng en mama Jansens tahoekoekjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept