1Voorbereiding : Snij de courgettes in blokjes. Snij de bieslook fijn. Snij de tomaten in blokjes en de snoeptomaatjes in vieren.
2 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, meng met een beetje kookvocht en 1 el olijfolie en laat afkoelen.
3 Verwarm een scheut olijfolie in een pan en roerbak de blokjes courgette tot ze glazig zijn. Kruid met peper en zout. Meng de helft van de blokjes courgette door de koude pasta. Doe er de tomatenblokjes bij.
4 Verdeel de pasta over vier borden en doe er de rest van de courgette en de plakjes zalm bij.
5 Snij de mozzarella in blokjes en verdeel over de borden.
6 Werk af met een scheutje olijfolie, een beetje bieslook, de snoeptomaatjes en wat viseitjes. Geef een draai van de pepermolen en serveer meteen
Koude pasta met gerookte zalm, courgette en tomaat is een recept van Solo Open Kitchen