ovenschotel met aubergine

6
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De aubergines in plakken snijden van ongeveer 1cm dikte,ze op een ovenplaat leggen en besprenkelen met olijf olie,langs beide zijden,kruiden met prov kruiden.Daarna de aubergines grillen langs beide kanten.
  • 2 Het gehakt bakken in de pan.
  • 3 Alle groenten snijden in blokjes.
  • 4 Een grote kom op het vuur en de ui met look stoven,daarna de tomaatjes(in 2 gesneden) laten meestoven.10min.
  • 5 De rest van de groenten toevoegen alsook de pasatta en ook een 10tal min laten stoven.Kruiden met p&z en oregano
  • 6 Men nemen een ovenschotel(ingevet)onderaan het gehakt,hierover giet men de tomatensaus,bol mozarella in stukjes trekken en verdelen over de saus.
  • 7 De ovenschotel bedekken met de plakken aubergines en bestrooien met parmezaanse kaas.
  • 8 Afbakken in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 30min.
  • 9 Opdienen met pasta.1
  • 0 Basta

ovenschotel met aubergine is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept