PASTA MET BROCCOLI EN CHAMPIGNONS

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven voor op 220°C.
  • 2 Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
  • 3 Breng water aan de kook en kook de broccoli gaar (ongeveer 15 minuten). Giet af en laat goed uitlekken.
  • 4 Verhit een klont boter in een braadpan en stoof de ajuinsnippers glazig. Doe er de schijfjes champignons bij en bak nog een 10-tal minuten op een zacht vuurtje.
  • 5 Giet een flesje room bij de gebakken champignons en kruid met een verkruimeld groentebouillonblokje en flink wat peper. Laat de champignonroomsaus wat indikken op een zacht vuurtje.
  • 6 Beboter een ovenschotel (of 4 individuele ovenschoteltjes) en schep hierin de pasta en broccoli. Overgiet met de champignonroomsaus.
  • 7 Bestrooi geraspte kaas over de pasta met broccoli en champignons, kruid eventueel de kaaslaag met extra peper.
  • 8 Zet de schotel in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin gebakken is (15 à 20 minuten).
  • 9 TIP : voor de vleeslustigen kan je altijd spekblokjes bakken bij de ajuin

PASTA MET BROCCOLI EN CHAMPIGNONS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept