Tagliatelle met Lentegroenten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de groene asperges in vieren. Kook de tagliatelle zoals staat aangegeven op de verpakking.
  • 2 Verhit ondertussen 2 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de asperges goudbruin. Voeg 200 ml water toe en breng dit aan de kook. Voeg vervolgens de Aspergecrème toe en breng dit opnieuw aan de kook. Meng het geheel goed door.
  • 3 Voeg als laatste de doperwten, de kerstomaten en de peterselie toe en laat het nog 4 min. zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de gekookte tagliatelle.

Tagliatelle met Lentegroenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met lentegroenten en zeevruchten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met lamsham en lentegroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept