Traditionele Spaghetti Bolognese

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en de look. Snijd de wortel, prei en selder in kleine stukjes. Verwarm de margarine in een grote pan, voeg het gehakt toe en bak het los. Doe vervolgens de groenten erbij en bak kort aan. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Voeg nu de tomatenpuree, tomatenblokjes, 400 ml water en het keteltje erbij. Laat de saus nu op zacht vuur zo’n 45 minuten pruttelen.
  • 3 Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • 4 Verdeel de pasta over de borden, schep de saus erover en garneer met wat geraspte Parmezaanse kaas.

Traditionele Spaghetti Bolognese is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept