Pasta di Autunno ( herfstpasta )

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 grote pan of wok verwarmen en beetje olijfolie toevoegen
  • 2 als de olijfolie heet is , de in ringen gesneden ssjalottes en flinterdunne lookschijfjes even aanbakken .
  • 3 dan de fijn gesneden gerookte spek toevoegen en laten dichtschroeien .
  • 4 Het gehakt in de pan los maken en bakken tot het mooi goudbruin is .
  • 5 de kruidenmix toevoegen en de pasata en alles in gesloten pot voor 10 min laten pruttelen .
  • 6 oven voorverwarmen op 150 gr
  • 7 Ondertussen de verse tagliatelli in een grote kom goed gezouten kokend water koken voor 3 min.
  • 8 De tagliatelli afgieten en in ovenschaal scheppen .
  • 9 De tagliatelli met de vleesbereiding ( gehakt ) mengen in de overschaal. 1
  • 0 En afgedekt met alufolie 20 min laten garen in de oven.1
  • 1 Ondertussen , de room mengen met vers geraspte parmessan en schimmelkaas en die mengeling op een klein vuurtje AL ROEREND opwarmen.1
  • 2 De ovenschotel(s) uit de oven halen en overgieten met de kaassaus.1
  • 3 Schotel in het midden vd tafel en het familiediner kan beginnen...1
  • 4 Tip;1
  • 5 je kan afwerken met een paar schilfers permesan 1
  • 6 Perfect met een italiaanse rode wijn bvb piccini chianti uit toscane.1
  • 7 smakelijk !!!1
  • 8 groeten.1
  • 9 Jan.

Pasta di Autunno ( herfstpasta ) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Herfstpasta met paddestoelen
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept