Zoek
Pasta di Autunno ( herfstpasta )
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500-600 gr tagliatelli
250 gr parmesan kaas
300 ml Room ( 35% )
500 ml passata
1 soeplepel italiaanse kruidenmix
1 Soeplepel Olijfolie
150 gr gerookt spek
1500 gr Gemengd Gehakt
3 stuks sjalottes
3 teentjes Look
50 gr Blauwe of Groene schimmelkaas
Bereiding
1
grote pan of wok verwarmen en beetje olijfolie toevoegen
2
als de olijfolie heet is , de in ringen gesneden ssjalottes en flinterdunne lookschijfjes even aanbakken .
3
dan de fijn gesneden gerookte spek toevoegen en laten dichtschroeien .
4
Het gehakt in de pan los maken en bakken tot het mooi goudbruin is .
5
de kruidenmix toevoegen en de pasata en alles in gesloten pot voor 10 min laten pruttelen .
6
oven voorverwarmen op 150 gr
7
Ondertussen de verse tagliatelli in een grote kom goed gezouten kokend water koken voor 3 min.
8
De tagliatelli afgieten en in ovenschaal scheppen .
9
De tagliatelli met de vleesbereiding ( gehakt ) mengen in de overschaal. 1
0
En afgedekt met alufolie 20 min laten garen in de oven.1
1
Ondertussen , de room mengen met vers geraspte parmessan en schimmelkaas en die mengeling op een klein vuurtje AL ROEREND opwarmen.1
2
De ovenschotel(s) uit de oven halen en overgieten met de kaassaus.1
3
Schotel in het midden vd tafel en het familiediner kan beginnen...1
4
Tip;1
5
je kan afwerken met een paar schilfers permesan 1
6
Perfect met een italiaanse rode wijn bvb piccini chianti uit toscane.1
7
smakelijk !!!1
8
groeten.1
9
Jan.
Pasta di Autunno ( herfstpasta ) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Herfstpasta met paddestoelen
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept