Spaghetti bolognese met cashwnoten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het gehakt gaar (vetstof toevoegen is niet nodig)
  • 2 Laat eventueel nadien het vet uit het vlees lekken
  • 3 Snij de look fijn (of pletten)
  • 4 Verhit de olijfolie in een grote pot en voeg de fijngesneden look toe
  • 5 Laat even meefruiten (voortdurend roeren!)
  • 6 Doe er de gepelde tomaten en de tomatenpuree bij
  • 7 Laat afgedekt 30 minuutjes sudderen en roer regelmatig
  • 8 Kruid na 30min. met peper, zout, pili-pili en oregano
  • 9 Voeg het gestoofde gehakt bij de saus en meng goed1
  • 0 Laat nog een kwartiertje verder sudderen1
  • 1 Kook ondertussen de spaghetti beetgaar1
  • 2 Haal de saus van het vuur en meng er de fijngehakte noten, de gesneden ham en het fijngesneden lente uitje onder1
  • 3 Giet de spaghetti af en meng er 1 eetlepel olijfolie onder1
  • 4 Verdeel over 4 diepe borden1
  • 5 Verdeel de saus over de spaghetti1
  • 6 Werk af met wat parmezaanse kaas

Spaghetti bolognese met cashwnoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip Met Rijst
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolo Di Cashupete
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept