Zoek
Spaghetti bolognese met cashwnoten
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
olijfolie
500 gram gemengd gehakt
look
140 gram gepelde tomaten in blokjes
3 doosjes tomatenpuree
peter & zout
pili-pili
gedroogde oregano
400 gram spaghetti
100 gram fijngehakte cashewnoten
1 lenteuitje
150 gram gekookte ham
parmezaanse kaas
Bereiding
1
Bak het gehakt gaar (vetstof toevoegen is niet nodig)
2
Laat eventueel nadien het vet uit het vlees lekken
3
Snij de look fijn (of pletten)
4
Verhit de olijfolie in een grote pot en voeg de fijngesneden look toe
5
Laat even meefruiten (voortdurend roeren!)
6
Doe er de gepelde tomaten en de tomatenpuree bij
7
Laat afgedekt 30 minuutjes sudderen en roer regelmatig
8
Kruid na 30min. met peper, zout, pili-pili en oregano
9
Voeg het gestoofde gehakt bij de saus en meng goed1
0
Laat nog een kwartiertje verder sudderen1
1
Kook ondertussen de spaghetti beetgaar1
2
Haal de saus van het vuur en meng er de fijngehakte noten, de gesneden ham en het fijngesneden lente uitje onder1
3
Giet de spaghetti af en meng er 1 eetlepel olijfolie onder1
4
Verdeel over 4 diepe borden1
5
Verdeel de saus over de spaghetti1
6
Werk af met wat parmezaanse kaas
Spaghetti bolognese met cashwnoten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kip Met Rijst
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolo Di Cashupete
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept