Zoek
Pastasalade
8
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr Penne
1 blik tonijn
3 tomaten
1 Rode ui
4 Hardgekookte eieren
Olijven
Basilicum
Olijfolie
Pezo
VINAIGRETTE
120 gr Boursin cuisine tomaat en zuiderse kruiden
1,5 dl Melk
1 el Italiaanse azijn
Bereiding
1
Kook de pasta in een ruime hoeveelheid water met een scheutje olie en zout beetgaar. Omspoelen met koud water en laten uitlekken.
2
Laat de tonijn uitlekken . Snijd de olijven in vier, verdeel de ui in halve ringen en scheur de basilicum
3
Pel de tomaten , verwijder de zaadjes en verdeel in blokjes. Snijd de eieren in kwartjes.
4
Meng de benodigdheden voor de vinaigrette
5
Meng in een grote schaal de pasta, tomaten, olijven , ui , basilicum en tonijn. Voeg de vinaigrette toe en breng op smaak
6
Verdeel over schaaltjes (leg er eventueel wat sla onder) en versier met ei en basilicum.
Pastasalade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pastasalade
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept