Pasta Gyrosschotel

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in gezouten waten met olie. Afspoelen en laten uitlekken.
  • 2 Halveer de tomaten. Verdeel de courgette in halve schijfjes. Snijd de pijpajuin in ringen . Paprika en pepertje fijnsnijden.
  • 3 Bak het vlees rondom. Haal het uit de pan.
  • 4 Verwarm olie in de pan en bak de courgette, pijpajuintjes ,paprika en pepertje
  • 5 Strooi er de bloem over en laat even bakken.
  • 6 Roer er het water , de room en het bouillonblokje door
  • 7 Laat enkele minuten zachtjes doorkoken. Voeg het vlees en de tomaatjes toeen breng op smaak met pezo, paprikapoeder , italiaanse kruiden en sambal.
  • 8 Leg in een beboterde ovenschaal afwisselend laagjes pasta, gyrossaus en kaas . Eindig met een flinke laag kaas
  • 9 20 min bakken in de oven bij 200°C

Pasta Gyrosschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gyrosschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignon-gyrosschotel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gyrosschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gyrosschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept