Spaghetti,rucola

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een heerlijk recept, dat je snel op tafel zet na een vermoeide werkdag of voor het weekend, als je niet lang in de keuken wilt staan.
  • 2 Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • 3 Bak ondertussen de spekblokjes uit ( en gooi het teveel aan uitgebakken vet weg)
  • 4 Haal de spekjes even uit de pan en zet ze opzij.
  • 5 Bak in het overgebleven vet de uien met de knoflook glazig.
  • 6 Voeg de spekjes toe evenals de gehalveerde tomaatjes en laat het geheel 3 minuutjes bakken.Geef een flinke draai met zwarte peper. ( geen zout i.v.m de spekjes of... proef en voeg toe naar wens)
  • 7 Voeg vlak voor het serveren de rucola en de pijnboompitjes toe roer even door en laat het geheel 1 min op temperatuur komen.
  • 8 Serveer de spaghetti apart( liefst op voorverwarmde borden) met een flinke schep van het mengsel.
  • 9 Aan tafel kan iedereen zelf naar smaak wat geraspte pecorino en basilicum toevoegen.

Spaghetti,rucola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept