Zoek
Scampi Diabolique
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr (Gepelde) Scampi's
4 Vlees Tomaten
1 Rode Ajuin
1 Rode Paprika
1 chilli peper
4 dl Room
paprika poeder
zwarte peper
cayennepeper
look poeder
oregano
basilicum
curry poeder
Aromat smaakverfijner
Sambal Oelek (Optie)
Olijfolie
solo vloeibaar
Ketchup
500gr Tagliatelle
Bereiding
1
Leg de gepelde scampi’s uitgestrekt op een plat bord.
2
Overgiet met olijfolie
3
Strooi er de kruiden over: als je het niet te pikant wil let je best op voor teveel cayenne peper
4
Snij de paprika, tomaten en rode ajuin in kleine blokjes.
5
Snij de peper door midden en haal de zaadjes eruit.
6
Verwarm een pan en doe er solo vloeibaar in
7
Bak eerst kort de ajuin en paprika aan.
8
Voeg na 3 à 4 minuutjes de scampi’s toe tot deze van kleur veranderen.
9
Zet terwijl het water voor de tagliatelle op en kook deze volgens de verpakking1
0
Als de scampi’s voldoende gebakken zijn voeg dan de room en de tomaten toe.1
1
Laat even inkoken en voeg eventueel op het einde weinig sambal toe (Let op dit maakt het heel pikant).1
2
Om een mooiere kleur te krijgen kan je ketchup gebruik.1
3
Serveer de tagliatelle met de scampi’s garneer eventueel met enkele basilicum blaadjes.1
4
Tip: Dit gerecht smaakt beter met vers gemaakte tagliatelle.
Scampi Diabolique is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Scampi's diabolique
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi 's Diabolique à la Véronique
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi's diabolique
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi Diabolique
10-20 min -
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept