1 Stoof eerst de ui en look tot ze glazig zijn,daarna voegt men de wortel en selder aan toe,laat rustig stoven een 10tal min en doe er dan de tomaatjes bij,laat rustig verder stoven.
2 Bak het gehakt in een pan tot het korrelig is,voeg toe aan de groenten,in dezelfde pan bakt men het spek een 5tal min en daarna doet men de kippenlevertjes erbij,nog een 5tal min bakken op een hoog vuur,daarna blussen we de pan met de witte wijn en laten tot de helft inkoken.
3 Dit voegt men toe aan de groenten,we doen er de bouillon en room erbij,we kruiden de saus met peper,zout en oregano en laten de saus 1,5 uur op een laag vuur verder garen.
4 Ondertussen maken we de bechamelsaus,hier doet men 2 laurierblaadjes bij,kruiden met peper,zout en nootmuskaat.
5 We nemen een ovenschotel en bedekken de bodem met de vleessaus en bestrooien met de helft van de mozzarella,leg er een lasagnevel op.Schep er de helft van de bechamelsaaus over en bestrooi met de helft van de parmezaan,terug een vel pasta en begin opnieuw met de vleessaus,we eindigen met een laag bechamel bedekt met parmezaan.
6 We bakken de schotel ongeveer 30 min in een voorverwarmde oven van 180° tot hij goudbruin is en kees is klaar.