SPAGHETTI met venkelsaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 spoel de venkel grondig. Snij hem in kwartjes, daarna in fijne reepjes. Hak het groen fijn en leg apart. Smelt een EL boter in een pan en laat de venkel 1 à 2 minuten bakken. Voeg nog een EL boter en de room toe. Breng het geheel aan de kook. Zet het vuur zachter en laat de saus 2 tot 3 minuten verder sudderen onder voortdurend roeren. Haal de pan van het vuur en breng op smaak met de parmezaan, peper en zout, cayennepeper en nootmuskaat; Kook de spaghetti al dente in licht gezouten water. Laat goed uitlekken, en hou wat van het kookvocht apart. Giet de spaghetti bij de saus en roer goed oM. Doe er 2EL kookvocht bij. Werk af met gehakte venkelblaadjes en dien op

SPAGHETTI met venkelsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sliptongetjes met mosterdzaad op spinazie
1u45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette met sardines
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
penne met kip en tomaten venkelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
gefrituurde sardientjes met venkelsaus
0 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept