Zoek
Pasta boter en salie
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Pasta (cavatelli)
15 blaadjes salie
100GR goede boter
1 kop geraspte parmezaankaas
peper en zout
Bereiding
1
Kook de pasta, laat de boter op zacht vuur smelten in een pan zonder te laten verkleuren;
2
Snij de salie in reepjes en voeg toe.
3
Warm op tot de blaadjes helder van kleur zijn en de boter goudbruin kleurt.
4
Giet de pasta af. Doe bij de boter en meng goed.
5
Werk af met parmezaankaas en kruid met peper en zout.
6
Dien meteen op
Pasta boter en salie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept