Tagliatelle met zalm, prei

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de wortelen snij ze in schijfjes,snij de prei in rondjes, de champignons in schijfjes.Snipper de ui en knoflook klein, stoof deze glazig in wat boter of olie, doe er de groenten en een heel klein beetje water bij zodat ze niet kunnen aanbranden, kruid met peper, zout thijm en een laurierblaadje, laat alles een tiental minuten sudderen tot de groenten beetgaar zijn
  • 2 ondertussen breng je de visbouillion aan de kook, leg de zalm in de bouillion en pocheer hem net tegen het kookpunt gedurende 15 minuten.Haal de vis uit de bouillion en zet aan de kant.Snij de gerookte zalm in reepjes.
  • 3 Laat de boter smelten, roer de bloem er onder, leng aan met de visbouillion, werk af met room en tomatenpuree. Kruid met peper,zout en een klein snuifje cayennepeper.
  • 4 Meng groenten en vis met de saus, ga de kruiding na.
  • 5 Dien op met taglatelle en gemalen kaas voor de liefhebbers.
  • 6 Smakelijk!

Tagliatelle met zalm, prei is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept