1 1 verwarm de oven voor op 200°C verhit voor de groentensaus 25 boter in een koekenpan
2 en fruit ui en knoflook 3 min voeg de peen en de bleekselder toe en bak 5 min mee
3 voegde tomatenblokjes en peper en zout naar smaak toe
4 Breng aan de kook en laat op laag vuur 15 min koken met het deksel op de pan
5 roer regelmatig
6 2 verhit ondertussen voor de bechamellesaus de rest van de boter in een pan
7 voeg de bloem toe en laat in 5 min garen
8 voeg de melk geleidelijk toe als de bloem begint bruin te kleuren
9 breng aan de kook en laat 10 min koken 1
0 roer regelmatig1
1 breng de saus op smaak met peper en zout1
2 3 verwijder het vel van de worst en meng het vlees met de oregano1
3 vorm balletjes ter grote van een knikker1
4 bak ze in een koekenpan zonder olie of boter gaar in 5 min1
5 4 scep een laag groentesaus in de ovenschaal1
6 bedek met lasagne velen1
7 schep er een laag groentesaus op en bedek met 1/3 van de gehakt balletjes en 1/3 van de 1
8 bechamelesaus1
9 maak zo nog 2 lagen bestrooi met de kaas 2
0 bak in 35 - 40 min in de oven goudbruin je kunt de lasagne 1 dag van tevoren bereiden maar zet hem nog niet in de oven doe dat pas de dag zelf bewaar afgedekt in de koeling