Spaghetti met Italiaanse gehakt-groentesaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti in ruim kokend water volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Afgieten.
  • 2 Verwarm de vloeibare margarine in een wok of pan en bak hierin het gehakt al omscheppend los in ca. 4 min. Voeg de groenten toe en bak deze ca. 5 min. mee.
  • 3 Voeg de mix volgens de aanwijzingen op de verpakking toe. Roer de gezeefde tomaten erdoor, breng al roerende aan de kook en laat ca. 5 min. zachtjes koken.
  • 4 Schep de spaghetti en de basilicum door de saus.
  • 5 Verdeel de spaghetti over 4 warme diepe borden en bestrooi met wat geraspte kaas. Bestrooi met wat zwarte peper.
  • 6 Variaties
  • 7 Voor een vleesloos gerecht kan het gehakt vervangen worden door vegetarischeballetjes. Bestrooi de spaghetti voor wat extra pit met wat cayennepeper of fijngehakte rode peper.

Spaghetti met Italiaanse gehakt-groentesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Israëlische eierschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met gerookte kip in groentesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept