1 Kook de spaghetti in ruim kokend water volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Afgieten.
2 Verwarm de vloeibare margarine in een wok of pan en bak hierin het gehakt al omscheppend los in ca. 4 min. Voeg de groenten toe en bak deze ca. 5 min. mee.
3 Voeg de mix volgens de aanwijzingen op de verpakking toe. Roer de gezeefde tomaten erdoor, breng al roerende aan de kook en laat ca. 5 min. zachtjes koken.
4 Schep de spaghetti en de basilicum door de saus.
5 Verdeel de spaghetti over 4 warme diepe borden en bestrooi met wat geraspte kaas. Bestrooi met wat zwarte peper.
6 Variaties
7 Voor een vleesloos gerecht kan het gehakt vervangen worden door vegetarischeballetjes. Bestrooi de spaghetti voor wat extra pit met wat cayennepeper of fijngehakte rode peper.
Spaghetti met Italiaanse gehakt-groentesaus is een recept van Solo Open Kitchen